Izrada web stranica i web dizajn - Cicero

O BINVESTU


Poduzeće Binvest d.o.o. je osnovano 1995. godine u Posušju te je imalo četiri zaposlenika i raspolagalo poslovnim prostorom od 200 kvadratnih metara. Na tržište je stupilo kao veletrgovina pićem, no vremenom je uznapredovalo do uvozno-distribucijskog poduzeća s vlastitom dostavom koja ide sve do krajnjeg kupca. Od početka 2005. godine Binvest počinje znatno ulagati u obrazovanje i usavršavanje zaposlenika, izgradnju skladišta i ostale infrastrukture, proširivanje voznog parka te opremanje servisnih radionica opreme za točenje piva i rashladnih uređaja, čime upotpunjuje svoju uslugu i postavlja dobre temelje za postizanje većeg zadovoljstva suradnika i kupaca, kao i napredak i rast uspjeha poduzeća. To potvrđuje poslovanje poduzeća koje prerasta lokalne okvire i širi se na regiju, a kasnije i na cijelu državu, što omogućuje blizinu i dostupnost proizvoda krajnjem kupcu, i to najviše kroz mrežu poslovnica koje su osim u Posušju smještene i u Ljubuškom, Mostaru, Sarajevu, Širokom Brijegu, Tomislavgradu, Bugojnu, Vitezu i Bihaću.Temelj uspješnog poslovanja čine zaposlenici poduzeća, te Binvest danas u distribuciji u Bosni i Hercegovini zapošljava oko 100 ljudi.


POSLOVANJE


Nedugo po osnutku poduzeća potpisan je ugovor o distribuciji proizvoda sa  Coca Colom te firmom Heinemann iz Zagreba. 2004. godine Binvest potpisuje ugovor o distribuciji sa Zagrebačkom pivovarom, čiji proizvodi danas čine okosnicu Binvestovog poslovanja realiziranog kroz njihov uvoz i distribuciju. Zagrebačka pivovara u svom bogatom asortimanu ima široko prihvaćene i prepoznatljive pivske marke kao što su Ožujsko pivo, Staropramen, Stella Artois, Beck's, Lőwenbräu, Tomislav, Leffe i Corona Extra.

U 2013. godinu Binvest je krenuo sa dodatno proširenim asortimanom. Početkom godine potpisan je ugovor o ekskluzivnom uvozu i distribuciji uglednih marki iz asortimana švicarske firme Underberg AG. I u 2014. godini asortiman se proširujete Binvest počinje uvoziti još tri nove međunarodno poznate marke. Prva od njih je kava Filicori Zecchini koja dolazi iz  Italije, kava snažnog i intenzivnog okusa čiju kvalitetu prepoznaju i tek trebaju otkriti i ponuditi ugostiteljski objekti diljem BiH. Krajem 2014. godine bogatom asortimanu proizvoda pridružuje se i marka prirodnih sokova Pago koja je međunarodno poznata po svojoj širokoj lepezi okusa koje nudi i kvaliteti koju pruža te visokokvalitetni u svijetu vodeći čajevi marke Lipton. Kvaliteta je zajednička točka svakoj spomenutoj marki iz Binvestovog asortimana. Uz uvoz spomenutih marki, od 2014. godine Binvest kreće u distribuciju proizvodnog programa alkoholnih i bezalkoholnih pića tvrtke Dalmacijavino iz Splita koji u svom asortimanu nude širinu proizvoda od likera poput cherry-a i orahovca do tequille i ruma.

Danas se Binvest razvio u široko prepoznatljivo poduzeće koje uz navedene, u svojoj ponudi ima i proizvode renomiranih robnih marki, kako alkoholnih tako i bezalkoholnih pića, kao što su : Coca Cola, Badel, Zvečevo, Fructal, Kutjevo, Franck, Maraska, Mast- Jaegermeister i druge.


DRUŠTVENA ODGOVORNOST


Osim po dobroj brizi za zaposlenike, Binvest je u svojoj sredini poznat i po brizi za javno dobro koju iskazuje sudjelovanjem u brojnim javnim događajima, sponzoriranjem raznih kulturnih događanja i turnira kao i pomaganjem brojnim udrugama u realizaciji njihovih humanitarnih akcija i rada. S time namjerava nastaviti i dalje kako bi pomogao svaki korak koji vodi prema višoj razini kvalitete života kako na lokalnoj tako i na regionalnoj razini.
 

Misija

Biti prepoznatljivo i u svakom trenutku dostupno poduzeće koje uspješno odgovara na zahtjeve svojih kupaca nudeći im idealan omjer cijene i kvalitete kroz ponudu najkvalitetnijih proizvoda putem efikasne i brze distribucije, uslužnost stručnog kadra zaposlenika te profesionalno i kvalitetno servisiranje opreme koju koriste.
Vizija

Biti vodeće poduzeće na tržištu BiH čije će ime biti asocijacija na profesionalnost, kvalitetu i zadovoljstvo u svakom segmentu poslovanja: kupcima pri distribuciji pića i pružanju usluga, zaposlenicima u stvaranju radnog učinka i napretka u pozitivnom radnom okruženju, poslovnim subjektima u ostvarivanju pouzdanih i uspješnih partnerskih odnosa te široj društvenoj zajednici pri suradnji kojoj je glavni cilj ulaganje u razvoj i napredak sveukupnog društva i okruženja.