Izrada web stranica i web dizajn - Cicero Ožujsko pivo je jedan od najstarijih proizvoda s neprekinutim kontinuitetom proizvodnje u Hrvatskoj. Prošlo je put dug 120 godina i danas se kvalitetom, dizajnom i inovativnošću čvrsto pozicioniralo kao vodeći hrvatski pivski brand.

Ožujsko pivo je specijalno svijetlo lager pivo osvježavajućeg i punog okusa koje se proizvodi od 1893. godine. Proizvodi se samo od prirodnih sastojaka: ječmenog slada, kvasca, hmelja i vode. Pune je zlatne boje, osvježavajućeg okusa, fine gorkaste arome. Poslužuje se ohlađeno na 5 stupnjeva s bijelom kompaktnom pjenom.

Proizvodi iz Ožujsko obitelji se danas na tržištu mogu naći u staklenim bocama od 0,25L, 0,33L i 0,5L; plastičnim bocama od 1L i 2L; limenkama od 0,33 i 0,5L te bačvama od 30L i 50L. O snazi Ožujskog piva najbolje govori činjenica da njegov tržišni udio u Core lager segmentu iznosi preko 40% - gotovo jednako koliko zajedno imaju dva slijedeća konkurenta.

Ožujsko pivo odavno je preraslo sam pojam piva i postalo kultni napitak mnogih generacija hrvatskih pivopija. Svoje potrošače ne smatra samo konzumentima već prijateljima koji su inspiracija za sve marketinške i društvene aktivnosti. Najbolji dokaz za to je i višegodišnja kampanja krovnog naziva Žuja zakoni – interesantna je činjenica kako je slogan Žuja je zakon! potekao od samih potrošača. Nadalje, i sam nadimak Ožujskom pivu, Žuja, su također dali potrošači da bi on danas bio prihvaćen kao sastavni element komunikacije branda.

Upravo zahvaljujući potrošačima koji vjeruju Ožujskom i smatraju ga dijelom svoje svakodnevice, Ožujsko pivo je ne samo najprodavaniji već i najomiljeniji pivski brand u Hrvatskoj.

Ožujsko pivo u sklopu svoje Glazbene točionice dovodi vrhunske koncertne atrakcije – nezaobilazno mjesto tu svakako zauzima Hladno pivo, vodeći hrvatski punk-rock band. Od spektakularnog koncerta Rolling Stonesa 1998. godine do nedavnog gostovanja legendarnih Iron Maiden – Ožujsko Glazbena točionica je sinonim za nezaboravne glazbene spekatkle ukojima uživaju tisuće poklonika vrhunske glazbe i vrhunskog piva.

Zahvaljujući dokazanoj kvaliteti, vrhunskom dizajnu te stalnoj inovativnosti, Ožujsko je stvorilo kultni status postajući dijelom kulture življenja. Nezaobilazni je pratitelj vrhunskih sportskih događaja i sinonim za druženje uz dobru glazbu.

Za sve one koji pivo ne gledaju samo kao napitak, već i kao dio društvenog okružja dok uz prijatelje, zabavu i druženje uživaju u poznatom okusu, Ožujsko pivo se pokazuje kao najbolji izbor.