Izrada web stranica i web dizajn - Cicero

Tvrtka Filicori Zecchini osnovana je u Bologni davne 1919. godine. Osnivači, Aldo Filicori i Luigi Zecchini, željeli su stvoriti autentičan proizvod koji će kvalitetom pronaći svoj put do kupaca. Tvrtka se ubrzano razvijala i ubrzo je postala sinonim za „kavu“. Unatoč industrijskoj revoluciji i komercijalizaciji „izvornog talijanskog  espressa“, tvrtka je ostala vjerna fundamentalnoj filozofiji koja spaja umjetničku strast prema kavi sa tehnološkim inovacijama.

Briga i pažnja posvećena procesu prženja, zajedno sa godinama iskustva, osnovni su elementi koji utječu na stvaranje karakterističnih aroma Filicori Zecchini kave.

Filicori Zecchini proizvodi posjeduju certifikat i oznaku na pakiranju „Izvorni talijanski espresso“ (Certified Italian Espresso) koji se dodjeljuje samo proizvodimavrhunske kvalitete koji se proizvode u skladu sa visokim standardima nacionalnog talijanskog espresso instituta (Italian Espresso National Institute).

U našoj ponudi možete pronaći Espresso blend, miks punog okusa i intenzivne arome, savršen za jutranju kavu u pakiranju od 1 kg.

Pakiranja koja sadrže kapsule nam dolaze u tri različita miksa:

- Espresso blend kapsule

- Delicato kapsule - delikatna i kompleksna aroma, sa dodacima vanilije i tamne čokolade

- Decaffeinato kapsule - bezkofeinska kava odličnog i uravnoteženog okusa
Kava

Kava - kapsule