Izrada web stranica i web dizajn - Cicero

Pago-Premium Voćni sok.

Pago je glavni proizvođač voćnih sokova koji internacionalno posluje u premium segmentu voćnih sokova. Tvrtka je osnovana 1888 g. na čelu sa braćom Franz i Jakob Pagitz, koji su tada imali revolucionarnu ideju puneći " tekućine voća " u bočice.Sa svojim širokim asortimanom od 40 finih okusa, danas Pago voćni sokovi su rasprostranjeni po cijelom svijetu.

Tijekom svih desetljeća iskustva u proizvodnji premium voćnih sokova, tajna Pago voćnih sokova leži u 100 % prirodnim sastojcima.

Pravi okus proizvoda potvrđuje i pojačava činjenica da Pago kupuje isključivo prirodne, svježe i zrele voćke od pažljivo biranih dobavljača.

Pago postavlja visoke vrijednosti ne koristeći genetski modificirane sastojke te svi proizvodi koji se koriste ne sadrže konzervanse, umjetne boje i arome ili umjetne arome.Ananas 0,2 -12

Činjenice: Baršunasto glatka i blago aromatična okusa, Pago Ananas odlikuje se i finom primjesom meda. 100-postotni sok i ništa drugo, bez dodatka šećera.

Voće: Kolumbo nije samo otkrio Ameriku, nego i ananas. Riječ „ananas“ potječe od indijanske riječi „nana“, koja označava slasno voće.

Sok: 100-postotni čisti sok. Rabimo jedino bijelo meso vrhunske kvalitete od zrelih ananasa bez kore. Naši stručnjaci po aromi prepoznaju koliko je voće zrelo

Breskva 0,2 -12

Činjenice: Baršunasta tekstura breskve u prvi mah je suptilna, a potom donosi neponovljivu punoću voćnog okusa. Breskva je klasičan okus u mediteranskim zemljama poput Italije ili Španjolske.

Voće: Breskva izvorno potječe iz Kine, gdje se smatra simbolom mladosti i pomlađivanja. Slatka i sočna, po svojoj mekanoj i baršunastoj koži razlikuje se od glatke nektarine. Kad se na engleskom govornom području želi reći da je netko pravo srce, kaže se da je „a realpeach“, što doslovce znači „baš si prava breskva“. Izreka dolazi od tradicije poklanjanja breskve prijateljima.

Sok: Slastan nektar od dozrelih breskvi uzgojenih u Pijemontu, u Italiji. Posebnost i punoću okusu daje dašak nektarine.


Banana 0,2 -12

Činjenice: Zbog visokog sadržaja nutrijenata, banana je popularan brzi zalogaj za sportaše. Smanjuje stres, potiče moždane funkcije, smiruje živce i podiže raspoloženje, a sve to na prirodan način.

Voće: Banana je jedna od najstarijih uzgojenih voćki na svijetu. U jugoistočnoj Aziji banana i danas sačinjava osnovnu prehranu, a u Indiji se cijeni zbog svoga blagotvornog učinka na mnoge procese, od apetita do plodnosti. Ime „banana“ potječe od arapske riječi "banan“, što znači prst.

Sok: Pago Banana ima intenzivan baršunasti okus koji priziva sliku Južne Amerike, gdje Pago odabire svoje banane. Zbog visokog sadržaja prirodnog pirea, Pago Banana od prvog je gutljaja kremasti užitak za nepce.

Brusnica 0,2 -12

Činjenice: Pago Brusnica ima zamamno kiselkast okus. Glatka voćna aroma bobica aronije ublažava ovu mješavinu te pridonosi stvaranju divno uravnotežene i harmonične poslastice za nepce.

Voće: Brusnica navodno potječe od puritanskih doseljenika s Britanskog otočja koji su se 1620. iskrcali na obalu Nove Engleske u Cape Codu. Ondje su naišli na brusnicu, koja se izvorno zvala „craneberry“ (u prijevodu „ždralova bobica“), zato što je njezin cvijet nalikovao glavi i kljunu ždrala.

Sok: Pago Brusnica vrlo je popularna u zemljama engleskog govornog područja. Uživajte u čistoj brusnici kao u slasnom aperitivu, ili kušajte poznati koktel Manhattan (recept potražite u PagoLoungeu), s podosta brusnice.


Borovnica 0,2 -12

Činjenice: Borovnice su vrlo osjetljive na pritisak i mogu stajati svega nekoliko dana. Stoga se moraju brati vrlo pažljivo i pojedinačno zamrznuti prije prerade.

Voće: Male plavo-crne bobice intenzivne i opore arome mogu se uzgajati, no uglavnom rastu divlje u šumama i šikarama Europe, Azije i Sjeverne Amerike.

Sok: Već delikatan, sladak miris i intenzivna boja Pago Borovnice nagovješćuju sjajan okus. Puna okusa i mekan na nepcu, ovaj sok podsjeća na svježe borovnice netom ubrane u šumi.

Crni ribiz 0,2 -12

Činjenice: Tamnocrveni Pago Crni ribiz iznimno je osvježavajući napitak ugodno reska okusa. Osim toga, ovaj sok značajno pridonosi zdravoj prehrani.

Voće: Crni ribiz izvorno je divlja biljka rasprostranjena po šumama Europe i Azije, no kada se otkrilo da njihov sok izvrsno djeluje protiv umora, ove su se kisele bobice postupno počelo uzgajati u privatnim vrtovima i na farmama.

Sok: Sigurno želite saznati tajnu Pago Crnog ribiza! Žao nam je, nećemo je otkriti. Pago proizvodi jedinstveno ukusno piće od crnog ribiza, a tajnu ispravnih metoda branja i prerade čuva već preko 100 godina.

Grejpfrut 0,2 -12

Činjenice: Grejpfrut je niskokalorično voće s mnoštvom vitamina C. Nakon što se otkrilo da ga mnoge holivudske zvijezde koriste u svojim dijetama, popularnost mu je naglo porasla. 100-postotni voćni sok bez dodatka šećera.

Voće: Ime grejpfrut vjerojatno potječe od činjenice da plod određenih sorti grejpfruta raste u grozdovima poput grožđa („grapes“). Postoji cijeli niz hibridnih vrsta različitih veličina i boja, od svjetložute pa sve do ružičaste.

Sok: Delikatna gorčina daje Pago Grejpfrutu njegov karakteristični opori voćni okus. Osvježava i okrepljuje, a poseban užitak pruža kao zdravi doručak, lagani ručak ili kao aperitiv koji vraća energiju.


Jabuka 0,2 -12

Činjenice: Francuska, Italija i Njemačka vodeće su europske zemlje po uzgoju jabuka. Ovaj bistri, tradicionalno omiljeni napitak u sebi sadrži punu aromu jesenskih voćnjaka.

Voće: Jabuka vjerojatno izvorno potječe iz Kine te se potom proširila po Europi i drugim umjerenim klimama diljem svijeta. Jabuke su bile omiljeno voće starih Grka i Rimljana.

Sok: Jabuka je jedna od najvažnijih voćki u cijelom svijetu i procjenjuje se da ima oko 20 000 vrsta. Pago Jabuka 100-postotni je sok koji omogućuje hrskav doživljaj jabuke svježe ubrane sa stabla.

Jagoda 0,2 -12

Činjenice: Pago ručno bere potpuno zrele jagode i za svoj sok od jagode rabi jedino posebnu aromatičnu sortu sjajnocrvena ploda. U procesu prerade također poduzimamo najveće mjere opreza kako se uslijed pritiska ne bi narušila njihova aroma.

Voće: Jagoda je bila omiljeno voće starih Rimljana, a žene su se koristile jagodom kao kozmetičkim proizvodom za čistu kožu. Danas se ova kraljica bobičastog voća uzgaja u gotovo svakoj zemlji na svijetu te je kao takva dostupna tijekom cijele godine.

Sok: Sjajna crvena boja Pago Jagode obećava čisto zadovoljstvo za ljubitelje jagoda. Voćni intenzitet pirea od jagode jamstvo je luksuznog okusa u svakoj čaši.


Kruška 0,2 -12

Činjenice: Umjesto da kruške cijedimo, mi od njihova zrnastog mesa radimo pire i na taj način Pago Krušku pretvaramo u pravi osjetilni gurmanski doživljaj.

Voće: U Europi postoji duga tradicija korištenja kruške kao namirnice. U 18. i 19. stoljeću kruške su bile vrlo moderne u visokom društvu. Danas se procjenjuje da na svijetu postoji preko 2 500 sorti kruške.

Sok: Samo su dvije sorte kruške dovoljno dobre za nas: Williams (poznata viljamovka) i Guillaume, pomiješane u tajnom omjeru. Viljamovka je jedna od najpopularnijih sorti na svijetu.


Limun-limeta 0,2 -12

Činjenice: Ovaj proizvod, idealno rashlađen, donosi sunce u vašu čašu i osvježava tijelo i duh svojim laganim, kiselkastim i pomalo gorkim okusom obogaćenim svježom voćnom pulpom.

Voće: Prve limuni pronađeni su u Kini oko 1000. god. Od 13. stoljeća limuni se također uzgajaju u Europi, a danas su glavni proizvođači Meksiko i Indija. Aroma limete slična je limunu, ali veće je gorčine. Limeta izvorno potječe iz Malezije, iako danas raste u svim kontinentalnim tropskim krajevima.

Sok: Kiselkasta nota ove osvježavajuće kompozicije „sunčanog voća“ jamči dobro raspoloženje. Osim toga, ova uravnotežena kombinacija agruma ujedinjuje izniman okus i blagotvorno djelovanje vitamina i eteričnih ulja limuna i limete s daškom limunske trave.


Marelica 0,2 -12

Činjenice: U proljeće naši stručnjaci provjeravaju cvijet kako bi utvrdili pravo vrijeme za berbu. Marelice se beru ručno na tradicionalan način u Pijemontu, Imoli i drugim odabranim regijama na jugu Italije.

Voće: Marelica potječe iz sjeverne Kine, ali danas se uzgaja u mnogim zemljama s toplom klimom, osobito na Mediteranu.

Sok: Napravljen je od pirea oguljenih marelica, kako bismo bili sigurni da ima okus isključivo po čistoj marelici.


Multivitamin 0,2 -12

Činjenice: Ova voćna mješavina bogata vitaminima ne samo da pruža dugotrajan užitak, nego i snabdijeva organizam nizom vitamina i minerala koji su nam potrebni u svakoj dobi kako bismo se mogli nositi s dinamikom svijeta oko sebe.

Voće: Otvorite bočicu Pago Tropskog koktela (karakterističan zvuk "plop" jamči da je bočica otvorena samo za vas), zatvorite oči, popijte gutljaj i pustite da vas aroma najboljeg voća iz cijelog svijeta ponese do najljepših mjesta. Pogađate li koliko vrsta voća sadrži ovaj koktel?

Sok: Pago Tropski koktel kombinira tropsko voće poput manga, guave i ananasa s breskvom, marelicom i narančom. Rezultat je uravnotežena mješavina 12 vrsta voća.

Naranča 0,2 -12

Činjenice: Naranče su uvjerljivo najvažniji agrum, a popularnost njihova soka ne može nadmašiti niti jedno drugo voće. Naranče su odličan izvor vitamin C, a budući da se ubrajaju u iznimno zasitno niskokalorično voće, idealne su za dijetu.

Voće: Po latinskom nazivu „citrus sinensis“ vidi se da je ovaj agrum porijeklom iz Kine. U Europi je prvi voćnjak s narančama zasadio vojvoda od Burgundije na jugu Francuske, i to isključivo zbog njihove ljepote. Naranče su se radi svojih plodova na europskom tlu počele uzgajati tek 1792. god. u blizini Valencije.

Sok: Pago Naranča ujedinjuje intenzivnu, bogatu boju sa svježom aromom. Ravnoteža slatke i kisele komponente daje joj sjajan osvježavajući okus. Prirodna voćna pulpa od brazilskih, na suncu dozrelih naranči čini ovo piće ukusnom poslasticom


Rajčica 0,2 -12

Činjenice: Pago Rajčica popularna je kao zasebno piće za doručak, kao niskokalorično predjelo za ručak ili kao aperitiv za opuštanje. Pago kontroliranim uzgojem proizvodi ovaj 100-postotni sok od svježih rajčica.

Voće: Rajčicu su prvo uzgajali Azteci, a u Europu ju je donio Kolumbo. Rajčica se dugo vremena koristila kao ukrasna biljka, no ubrzo je postala popularna kao navodni afrodizijak, pogotovo u mediteranskoj kuhinji.

Sok: Slankast 100-postotni sok načinjen od rajčica dozrelih na suncu prati trendove zdrave prehrane. Okus mu je voćan, a istovremeno pikantan.

Višnja 0,2 -12

Činjenice: Postoji mnogo vrsta višanja različite veličine, boje i okusa. Pago je odabrao kisele višnje ili amarene karakteristične crvene boje i intenzivna aromatična kiselkasta okusa.

Voće: Prema legendi, prve je višnje iz Azije u Rim donio rimski general i gurman Lukul, oko 70. god. pr. Kr. Višnja je danas nacionalni cvijet u Japanu, a posjet zemlji dok su stabla u punom cvatu predstavlja neponovljivo iskustvo.

Sok: Bogat buke Pago Višnje isprva ostavlja dojam lagane slatkoće, ali njezina naglašeno fina kiselost i nemesnat plod daju joj pun i uravnotežen okus.

Degustirajte ovu kremastu senzaciju okusa uz tamnu čokoladu.

Naranča 0,33 - 12

Činjenice: Naranče su uvjerljivo najvažniji agrum, a popularnost njihova soka ne može nadmašiti niti jedno drugo voće. Naranče su odličan izvor vitamin C, a budući da se ubrajaju u iznimno zasitno niskokalorično voće, idealne su za dijetu. 

Voće: Po latinskom nazivu „citrus sinensis“ vidi se da je ovaj agrum porijeklom iz Kine. U Europi je prvi voćnjak s narančama zasadio vojvoda od Burgundije na jugu Francuske, i to isključivo zbog njihove ljepote. Naranče su se radi svojih plodova na europskom tlu počele uzgajati tek 1792. god. u blizini Valencije.

Sok: Pago 0,33l Naranča za razliku od ostalih pakiranja sadrži pulpu naranče, koja vam daje osjećaj kao da pijete svježe iscijeđene naranče, to može samo Pago.

Ananas 0,33 - 12

Činjenice: Baršunasto glatka i blago aromatična okusa, Pago Ananas odlikuje se i finom primjesom meda. 100-postotni sok i ništa drugo, bez dodatka šećera.

Voće: Kolumbo nije samo otkrio Ameriku, nego i ananas. Riječ „ananas“ potječe od indijanske riječi „nana“, koja označava slasno voće.

Sok: 100-postotni čisti sok. Rabimo jedino bijelo meso vrhunske kvalitete od zrelih ananasa bez kore. Naši stručnjaci po aromi prepoznaju koliko je voće zrelo

Multivitamin 0,33 - 12

Činjenice: Ova voćna mješavina bogata vitaminima ne samo da pruža dugotrajan užitak, nego i snabdijeva organizam nizom vitamina i minerala koji su nam potrebni u svakoj dobi kako bismo se mogli nositi s dinamikom svijeta oko sebe.

Voće: Otvorite bočicu Pago Tropskog koktela (karakterističan zvuk "plop" jamči da je bočica otvorena samo za vas), zatvorite oči, popijte gutljaj i pustite da vas aroma najboljeg voća iz cijelog svijeta ponese do najljepših mjesta. Pogađate li koliko vrsta voća sadrži ovaj koktel?

Sok: Pago Tropski koktel kombinira tropsko voće poput manga, guave i ananasa s breskvom, marelicom i narančom. Rezultat je uravnotežena mješavina 12 vrsta voća.

Breskva 0,33 - 12

Činjenice:Činjenice: Baršunasta tekstura breskve u prvi mah je suptilna, a potom donosi neponovljivu punoću voćnog okusa. Breskva je klasičan okus u mediteranskim zemljama poput Italije ili Španjolske.

Voće: Breskva izvorno potječe iz Kine, gdje se smatra simbolom mladosti i pomlađivanja. Slatka i sočna, po svojoj mekanoj i baršunastoj koži razlikuje se od glatke nektarine. Kad se na engleskom govornom području želi reći da je netko pravo srce, kaže se da je „a realpeach“, što doslovce znači „baš si prava breskva“. Izreka dolazi od tradicije poklanjanja breskve prijateljima.

Sok: Slastan nektar od dozrelih breskvi uzgojenih u Pijemontu, u Italiji. Posebnost i punoću okusu daje dašak nektarine.

Naranča 1 - 6

Činjenice: Naranče su uvjerljivo najvažniji agrum, a popularnost njihova soka ne može nadmašiti niti jedno drugo voće. Naranče su odličan izvor vitamin C, a budući da se ubrajaju u iznimno zasitno niskokalorično voće, idealne su za dijetu. 

Voće: Po latinskom nazivu „citrus sinensis“ vidi se da je ovaj agrum porijeklom iz Kine. U Europi je prvi voćnjak s narančama zasadio vojvoda od Burgundije na jugu Francuske, i to isključivo zbog njihove ljepote. Naranče su se radi svojih plodova na europskom tlu počele uzgajati tek 1792. god. u blizini Valencije.

Sok: Pago Naranča ujedinjuje intenzivnu, bogatu boju sa svježom aromom. Ravnoteža slatke i kisele komponente daje joj sjajan osvježavajući okus. Prirodna voćna pulpa od brazilskih, na suncu dozrelih naranči čini ovo piće ukusnom poslasticom

Breskva 1 - 6

Činjenice:Činjenice: Baršunasta tekstura breskve u prvi mah je suptilna, a potom donosi neponovljivu punoću voćnog okusa. Breskva je klasičan okus u mediteranskim zemljama poput Italije ili Španjolske.

Voće: Breskva izvorno potječe iz Kine, gdje se smatra simbolom mladosti i pomlađivanja. Slatka i sočna, po svojoj mekanoj i baršunastoj koži razlikuje se od glatke nektarine. Kad se na engleskom govornom području želi reći da je netko pravo srce, kaže se da je „a realpeach“, što doslovce znači „baš si prava breskva“. Izreka dolazi od tradicije poklanjanja breskve prijateljima.

Sok: Slastan nektar od dozrelih breskvi uzgojenih u Pijemontu, u Italiji. Posebnost i punoću okusu daje dašak nektarine.

Ananas 1 - 6

Činjenice: Baršunasto glatka i blago aromatična okusa, Pago Ananas odlikuje se i finom primjesom meda. 100-postotni sok i ništa drugo, bez dodatka šećera.

Voće: Kolumbo nije samo otkrio Ameriku, nego i ananas. Riječ „ananas“ potječe od indijanske riječi „nana“, koja označava slasno voće.

Sok: 100-postotni čisti sok. Rabimo jedino bijelo meso vrhunske kvalitete od zrelih ananasa bez kore. Naši stručnjaci po aromi prepoznaju koliko je voće zrelo

Brusnica 1 - 6

Činjenice: Pago Brusnica ima zamamno kiselkast okus. Glatka voćna aroma bobica aronije ublažava ovu mješavinu te pridonosi stvaranju divno uravnotežene i harmonične poslastice za nepce.

Voće: Brusnica navodno potječe od puritanskih doseljenika s Britanskog otočja koji su se 1620. iskrcali na obalu Nove Engleske u Cape Codu. Ondje su naišli na brusnicu, koja se izvorno zvala „craneberry“ (u prijevodu „ždralova bobica“), zato što je njezin cvijet nalikovao glavi i kljunu ždrala.

Sok: Pago Brusnica vrlo je popularna u zemljama engleskog govornog područja. Uživajte u čistoj brusnici kao u slasnom aperitivu, ili kušajte poznati koktel Manhattan (recept potražite u PagoLoungeu), s podosta brusnice.

Jabuka 1 - 6

Činjenice: Francuska, Italija i Njemačka vodeće su europske zemlje po uzgoju jabuka. Ovaj bistri, tradicionalno omiljeni napitak u sebi sadrži punu aromu jesenskih voćnjaka.

Voće: Jabuka vjerojatno izvorno potječe iz Kine te se potom proširila po Europi i drugim umjerenim klimama diljem svijeta. Jabuke su bile omiljeno voće starih Grka i Rimljana.

Sok: Jabuka je jedna od najvažnijih voćki u cijelom svijetu i procjenjuje se da ima oko 20 000 vrsta. Pago Jabuka 100-postotni je sok koji omogućuje hrskav doživljaj jabuke svježe ubrane sa stabla.

ACE 1 - 6

Činjenice: Savrešena kombinacija voća i povrća se nalazi upravo u Pago ACEu. Kombinacija mrkve, naranče i limuna daje Pago ACE odličan okus.

Voće: Mrkva, poznata kao povrće sa mnogo benefita, bogata vitaminom A koji ima direktan utjecaj na naš vid. Naranča, najpoznatiji agrum, po latinskom nazivu „citrus sinensis“ vidi se da je ovaj agrum porijeklom iz Kine, bogata vitaminom C doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava. Limun iz roda citrusa je plod koji se većinom ne koristi kao svježe voće, također bogat vitaminom C.

Sok: Pago ACE bi se po svojim sastojcima mogao okarakterizirati kao prava vitaminska bomba, odličnog okusa i nevjerojatno povoljnih benefita za vaše zdravlje.