0
Distributnivnih centara
0 +
Zaposlenika
0
Godina
(prosječna dob zaposlenih)
0
Godina
(prosječna dob zaposlenih)
0
PALETNIH MJESTA
0 +
Vozni park
0
GODINE
(PROSJEČNA STAROST VOZILA)
0
PALETNIH MJESTA

Partneri i brendovi

U želji da klijentima ponudi ne samo najbolju uslugu, nego i proizvode, Binvest je ekskluzivni uvoznik i distributer prestižnih kako svjetskih tako i domaćih brendova.

O nama

Poduzeće Binvest d.o.o. posluje od 1995. godine, te je s godinama poslovanja došlo do statusa jednog od tržišnih lidera u uvozu, distribuciji i prodaji premium alkoholnih i bezalkoholnih pića u Bosni I Hercegovini.

 

Zapošljavamo preko 200 zaposlenika koji su raspoređeni u 11 prodajno logističkih centara sa sjedištima u Posušju, Mostaru, Doboju, Sarajevu, Bihaću, Tuzli, Širokom Brijegu, Vitezu, Bugojnu, Tomislavgradu i Ljubuškom, te raspolažemo flotom od 140 vozila vlastite distribucije koja ide sve do krajnjeg kupca.

 

Uspjeh temeljimo na predanosti naših zaposlenika i njihovoj sposobnosti da svaki dan daju najbolje od sebe kako bi osigurali kvalitetu usluge koju očekuju naši kupci. 

BINVEST APP

U današnjem svijetu izuzetno je bitno pratiti digitalne trendove, a mi smo se kao tvrtka oduvijek trudili maksimalno prilagođavati i biti u tijeku s tehnološkim inovacijama i napretkom. Zato smo se odlučili na Binvest APP koja je stvorena za brzo i jednostavno naručivanje, a samim time je olakšavajuća okolnost za kupce, koji su nam uvijek na prvom mjestu. Binvest APP namijenjena je isključivo poslovnim korisnicima – HoReCa kanalu. Ovo jedinstveno rješenje, prilagođeno je za sve vrste mobilnih uređaja.

CALL CENTAR

Uvođenje Call centra u poslovanje bio je sljedeći korak nakon uspješnog lansiranja Binvest App. Call centar u našem poslovanju od iznimne je važnosti. U današnjem užurbanom načinu života, kupcima pružamo brzo i efikasno obrađivanje zaprimljene narudžbe, konzultacije vezane za naše proizvode i usluge kao i informacije vezane za pojedine segmente našeg poslovanja. Call centar ujedno olakšava zaprimanje narudžbi i posao na terenu našim zaposlenicima.