Izrada web stranica i web dizajn - Cicero

 

 

Vina Laguna složena su u piramidu od svježih, živahnih vina za svakidašnju potrošnju pa do iznimnih, kompleksnih vina za vinske znalce, sve s jednim ciljem – zadovoljstva i užitka na istarski način, s lakoćom.

 

Vina Laguna, svojom lakoćom, jednostavnošću, jedinstvenim okusom i mirisom oduševljavaju vinske stručnjake i zaljubljenike na prestižnim međunarodnim natjecanjima diljem svijeta. Njihovu pažnju jednako plijene Malvazije po kojima je Istra nadaleko poznata, kao i crna vina sorti Merlot, Syrah ili Cabernet Sauvignon. Priznanja renomiranih svjetskih vinskih stručnjaka dokaz su da istarsko podneblje i mladi tim stručnjaka Vina Laguna stvaraju jedinstven proizvod. 

 

 

 

 

 

Vina Laguna Select

To su vina istarskoga stola koja kvalitetom i jednostavnošću odražavaju lakoću postojanja u Istri: zbog niskog sadržaja alkohola za svakidašnje uživanje, u kombinaciji s laganim istarskim jelima razotkrivaju osjećaj zadovoljstva istarskim načinom života. Visokokvalitetna vina od grožđa s odabranih lokacija, brižljivo njegovana i proizvedena uz pomoć najsuvremenije tehnologije – sve s jednim ciljem – zadovoljstva i užitka na istarski način, s lakoćom.

Vina Laguna Festigia

To su vina za posebne prilike, kao što su istarske gozbe i slavlja. Samo najbolji grozdovi iz odabranih vinograda Vina Laguna ručno se beru za vina pod etiketom FESTIGIA. Kada istraživači I ljubitelji hrane i vina posjete Istru, otkriju – točno nasuprot Venecije – najbližega talijanskog konkurenta za užitke stola. U Vinima Laguna Festigia pronalaze vrhunska vina koja se sljubljuju s najslavnijim istarskim jelima, od tartufa do mesa od boškarina. Vina to postižu elegancijom, čime postaju dijelom lakoće postojanja u Istri.

Vina Laguna Festigia Riserva

Festigia Riserva najbolja su vina u seriji Vina Laguna s najboljih položaja za uzgoj vinove loze. Među najboljim vinima u Istri uspjeli su spojiti duboku voćnost vina s prirodnom lakoćom istarskoga karaktera, sa stilom koji vino tog ranga rijetko doseže. Stvorena su kao nagrada gurmanima i vinskim znalcima koji otkrivaju užitak istarske gastronomske i enološke scene.

Perla Rose Brut

Pjenušavo ružičasto vino. Uživati na 6-8°C uz lagana hladna predjela, kao osvježavajuće piće u vrućim ljetnim danima.