Izrada web stranica i web dizajn - Cicero

Binvest novosti

Tvrtka Binvest d.o.o. u suradnji sa njemačkom tvrtkom Mastiok Bau GmbH iz Berlina donirala je Osnovnoj Školi  Franice Dall’era  15 novih računala. Inicijativu za donaciju računala pokrenula je ravnateljica škole Mirjana Mikulić,  s ciljem omogućavanja što boljih uvjeta učenicima Osnovne Škole Franice Dall’era. Dosadašnja računala koja je škola imala su dotrajala, te je izvođenje nastave na njima bilo neizvedivo. Naša tvrtka u suradnji sa tvrtkom Mastiok Bau odazvala se na poziv ravnateljice, kako bi učenicima koji pohađaju navedenu školu omogućili kvalitetno informatičko obrazovanje. 

Djelatnice IT sektora naše tvrtke obavile su uvid u stara, te su ista zamijenile novim računalima koja spremno čekaju prve učenike.

 

Binvest d.o.o. već duži period prati  svojim doprinosom projekte  učenika, kako iz Posušja tako i njegove šire okolice, te je uz njih kroz veći dio aktivnosti. Ovom donacijom učenici Osnovne Škole Franice Dall’era dobili su mogućnost nesmetanog  izvođenja nastavnog programa informatike kroz narednih nekoliko godina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Radi konstantnog povećanja obima posla, kao i potrebe da zadovoljimo sve zahtjeve naših kupaca, Binvest d.o.o. preseljava svoje skladište u Mostaru na novu lokaciju.

Naše poduzeće nastavlja sa širenjem svoga poslovanja i zadovoljavanja potreba sve većeg broja kupaca. Samim time konstantno radimo na tome da se približimo našim kupcima, ovoga puta to činimo otvaranjem nove podružnice u Tomislavgradu na adresi kralja Zvonimira bb.


ColFresh žvakaće gume nam dolaze od poznate talijanske tvrtke INDACO S.p.A., koja je vodeća u području proizvodnje slatkiša.

 

Žvakaće gume proizvode se bez šećera i/ili sa dodatnim vitaminima, 
mineralima i biljnim ekstraktima.

 

 

 

 

     Održano gostujuće predavanje: Stvaranje konkurentskih
     prednosti putem kanala distribucije

     Na Ekonomskom fakultetu održano je gostujuće
     predavanje Stvaranje konkurentskih prednosti
     putem kanala distribucije. U okviru kolegija
     Kanali distribucije i Upravljanje odnosima s
     klijentima, nositelja prof. dr.sc. Sandre Soče Kraljević,
     predavanje su održali  gđa. Ivica Šušnjar, dipl. ing.
     generalna direktorica poduzeća  BINVEST d.o.o.
     i gosp. Bariša Šušnja,  mag.