Izrada web stranica i web dizajn - Cicero

Binvest novosti

 

Vina Laguna složena su u piramidu od svježih, živahnih vina za svakidašnju potrošnju pa do iznimnih, kompleksnih vina za vinske znalce, sve s jednim ciljem – zadovoljstva i užitka na istarski način, s lakoćom. Vina Laguna oličenje su istarskog načina života, a tajna njihove posebnosti leži u svježem i čistom istarskom zraku, gdje se raskošno zelenilo susreće s obalnim povjetarcem. Ova istarska vina prožeta su lakoćom i svježinom umjerene klime te uravnotežena modernim načinom proizvodnje vina.

 

Ron Zacapa Sistema 23 Solera predstavlja vrhunski rum proizveden u Gvatemali. Nastao je 1976. godine kako bi proslavio stotu godišnjicu osnivanja Zacapa, grada u istočnoj Gvatemali.

 

Ron Zacapa Sistema 23 Solera bio je poznat kao Ron Zacapa Centenario 23 Años. Ime se promijenilo zbog zbunjenosti koju je prouzročilo, budući da su ljudi mislili da je to 23-godišnji rum umjesto mješavine ruma između 6 i 23 godine.

 

Sistem ,,Solera“ podrazumijeva umjetnost i tradiciju miješanja rumova različitih godina starosti kako bi oni nastavili sazrijevati u odabranim hrastovim bačvama kojima se nekoć držao burbon, oloroso sherry i Pedro Ximenez sherry.

Proizvodi se od melase dobivene iz sirovog meda i šećerne trske sa posjeda iz Zacapa.

 

Na međunarodnom festivalu ruma, pet uzastopnih godina osvojio je prvu nagradu u kategoriji ,,Premium Rum“, te je postao prvi rum koji je uključen u Hall of Fame Interanational Rum Festival.

Tvrtka Binvest d.o.o. u suradnji sa njemačkom tvrtkom Mastiok Bau GmbH iz Berlina donirala je Osnovnoj Školi  Franice Dall’era  15 novih računala. Inicijativu za donaciju računala pokrenula je ravnateljica škole Mirjana Mikulić,  s ciljem omogućavanja što boljih uvjeta učenicima Osnovne Škole Franice Dall’era. Dosadašnja računala koja je škola imala su dotrajala, te je izvođenje nastave na njima bilo neizvedivo. Naša tvrtka u suradnji sa tvrtkom Mastiok Bau odazvala se na poziv ravnateljice, kako bi učenicima koji pohađaju navedenu školu omogućili kvalitetno informatičko obrazovanje. 

Djelatnice IT sektora naše tvrtke obavile su uvid u stara, te su ista zamijenile novim računalima koja spremno čekaju prve učenike.

 

Binvest d.o.o. već duži period prati  svojim doprinosom projekte  učenika, kako iz Posušja tako i njegove šire okolice, te je uz njih kroz veći dio aktivnosti. Ovom donacijom učenici Osnovne Škole Franice Dall’era dobili su mogućnost nesmetanog  izvođenja nastavnog programa informatike kroz narednih nekoliko godina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Radi konstantnog povećanja obima posla, kao i potrebe da zadovoljimo sve zahtjeve naših kupaca, Binvest d.o.o. preseljava svoje skladište u Mostaru na novu lokaciju.

Naše poduzeće nastavlja sa širenjem svoga poslovanja i zadovoljavanja potreba sve većeg broja kupaca. Samim time konstantno radimo na tome da se približimo našim kupcima, ovoga puta to činimo otvaranjem nove podružnice u Tomislavgradu na adresi kralja Zvonimira bb.